.species-atlas-module__NExrma__atlas{--atlas-accent:215 100% 54%;--atlas-blue:#1677ff;--atlas-card-shadow:0 8px 24px #0f285014, 0 1px 3px #0f28500d;--atlas-page-bg:#f3f6fa;--a-surface:#fff;--a-text:#111827;--a-muted:#8f98a6;--a-muted-strong:#5b6472;--a-border:#dfe3ea;--a-tag:#f1f3f6;--a-active:#eaf3ff;--a-media:#eef2f6;--a-disabled:#d4d8de;--a-panel:#fffffff5;background:var(--atlas-page-bg);box-shadow:0 0 0 100vmax var(--atlas-page-bg);clip-path:inset(0 -100vmax);padding-bottom:calc(6rem + env(safe-area-inset-bottom))}.species-atlas-module__NExrma__desktopBack{display:none}.dark .species-atlas-module__NExrma__atlas{--atlas-page-bg:hsl(var(--background));--a-surface:hsl(var(--surface-raised));--a-text:hsl(var(--foreground));--a-muted:hsl(var(--muted-foreground));--a-muted-strong:hsl(var(--foreground) / 78%);--a-border:hsl(var(--border));--a-tag:hsl(var(--muted));--a-active:#1677ff2e;--a-media:hsl(var(--muted));--a-disabled:hsl(var(--muted-foreground) / 35%);--a-panel:hsl(var(--surface-raised) / 96%);--atlas-card-shadow:0 8px 24px #00000059, 0 1px 3px #0000004d}:is(.dark .species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-topic-tab-active.species-atlas-module__NExrma__categoryCard,.dark .species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-topic-tab-active .species-atlas-module__NExrma__categoryCount){color:#6aa8ff}:is(.dark .species-atlas-module__NExrma__letterCount,.dark .species-atlas-module__NExrma__indexActive){color:#6aa8ff!important}.species-atlas-module__NExrma__hero{isolation:isolate;color:#fff;background:#3f7a2a;min-height:0;margin-inline:calc(50% - 50vw);position:relative;overflow:hidden}.species-atlas-module__NExrma__heroImage{object-fit:cover;object-position:88% center;z-index:-2}.species-atlas-module__NExrma__heroShade{z-index:-1;background:linear-gradient(180deg, transparent 62%, color-mix(in srgb, var(--atlas-page-bg) 55%, transparent) 80%, var(--atlas-page-bg) 100%), linear-gradient(180deg, #00000040 0%, #0000 24%), linear-gradient(90deg, #08240c8c 0%, #08240c4d 45%, #08240c00 70%);position:absolute;inset:0}.dark .species-atlas-module__NExrma__heroShade{background:linear-gradient(180deg, transparent 58%, color-mix(in srgb, var(--atlas-page-bg) 50%, transparent) 78%, var(--atlas-page-bg) 100%), linear-gradient(180deg, #0000000f 0%, #0000 18%), linear-gradient(90deg, #00000047 0%, #0000001f 40%, #0000 66%)}.species-atlas-module__NExrma__heroNav{z-index:2;inset:0 0 auto;background:0 0!important;position:absolute!important}.species-atlas-module__NExrma__heroNavContent{padding-right:8px}.species-atlas-module__NExrma__heroNavBack{color:#fff!important}.species-atlas-module__NExrma__heroNavBack:hover{background:#ffffff26!important}.species-atlas-module__NExrma__heroNavTitle{font-size:16px;font-weight:600;color:#fff!important}.species-atlas-module__NExrma__heroNavSearch{color:#fff;border-radius:999px;place-items:center;width:44px;height:44px;margin-left:auto;display:grid}.species-atlas-module__NExrma__heroNavSearch:hover{background:#ffffff26}.species-atlas-module__NExrma__heroContent{text-shadow:0 1px 6px #0000004d;max-width:66%;padding:70px 16px 74px;position:relative}.species-atlas-module__NExrma__kicker{color:#fff;align-items:center;gap:6px;margin:0 0 8px;font-size:13px;font-weight:500;display:flex}.species-atlas-module__NExrma__kicker svg{color:#7ee08a}.species-atlas-module__NExrma__heroContent h1{letter-spacing:.02em;white-space:nowrap;margin:0;font-size:24px;font-weight:800;line-height:1.3}.species-atlas-module__NExrma__heroIntro{color:#ffffffeb;white-space:pre-line;margin:6px 0 0;font-size:12.5px;line-height:1.6}.species-atlas-module__NExrma__heroStats{gap:22px;margin:18px 0 0;display:flex;gap:0!important}.species-atlas-module__NExrma__heroStats>div{flex-direction:column;align-items:center;padding:0 16px;display:flex}.species-atlas-module__NExrma__heroStats>div:first-child{padding-left:0}.species-atlas-module__NExrma__heroStats>div+div{border-left:1px solid #ffffff59}.species-atlas-module__NExrma__heroStats dd{font-variant-numeric:tabular-nums;order:1;margin:0;font-size:17px;font-weight:800;line-height:1.2}.species-atlas-module__NExrma__heroStats dt{color:#ffffffe0;order:2;font-size:10px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-toolbar{z-index:3;flex-direction:column;gap:14px;margin-top:-44px;padding-top:0;display:flex;position:relative}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-search-form{background:var(--a-surface);border:0;border-radius:14px;align-items:center;gap:8px;min-height:44px;padding:4px 4px 4px 12px;display:flex;box-shadow:0 6px 20px #1428501f}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-search-form input{min-height:36px;font-size:13px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-search-form:focus-within{outline-offset:2px;outline:2px solid #1677ff59}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-search-form button[type=submit]{background:var(--atlas-blue);border-radius:9px;height:34px;min-height:34px;padding-inline:16px;font-size:13px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-icon-button{min-width:36px;min-height:40px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-topic-tabs.species-atlas-module__NExrma__categoryCards{grid-template-columns:repeat(4,minmax(0,1fr));gap:10px;width:100%;max-width:none;display:grid;overflow:visible}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-topic-tab.species-atlas-module__NExrma__categoryCard{--tile-color:#1677ff;background:var(--a-surface);width:auto;min-height:84px;box-shadow:var(--atlas-card-shadow);color:var(--a-text);border:1.5px solid #0000;border-radius:14px;flex-direction:column;justify-content:center;align-items:center;gap:3px;padding:8px 2px 7px;display:flex}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-topic-tab.species-atlas-module__NExrma__categoryCard:after{display:none}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-topic-tab.species-atlas-module__NExrma__categoryCard[data-topic=insects]{--tile-color:#22a447}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-topic-tab.species-atlas-module__NExrma__categoryCard[data-topic=plants]{--tile-color:#2eaa4f}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-topic-tab.species-atlas-module__NExrma__categoryCard[data-topic=all]{--tile-color:#a46be0}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-topic-tab.species-atlas-module__NExrma__categoryCard.species-atlas-module__NExrma__categoryCard>svg.species-atlas-module__NExrma__categoryIcon{width:34px;height:34px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-topic-tab-active.species-atlas-module__NExrma__categoryCard{background:var(--a-active);color:#1677ff;box-shadow:none;border-color:#1677ff}.species-atlas-module__NExrma__categoryLabel{font-size:13px;font-weight:600;line-height:1.3}.species-atlas-module__NExrma__categoryCount{color:var(--a-muted);font-variant-numeric:tabular-nums;font-size:10px}.nature-atlas-topic-tab-active .species-atlas-module__NExrma__categoryCount{color:#1677ff}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-status-row{border:0;justify-content:space-between;align-items:center;gap:8px;padding:0;display:flex}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-status-filters{gap:8px;display:flex;overflow:visible}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-status-button{border:1px solid var(--a-border);background:var(--a-surface);min-width:0;min-height:36px;color:var(--a-muted-strong);box-shadow:none;border-radius:999px;padding:6px 16px;font-size:13px}:is(.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-status-button-active,.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-status-button-unobserved.nature-atlas-status-button-active){color:#fff;border-color:var(--atlas-blue);background:var(--atlas-blue)}.species-atlas-module__NExrma__indexTrigger{border:1px solid var(--a-border);background:var(--a-surface);min-height:32px;color:var(--a-muted-strong);white-space:nowrap;border-radius:999px;align-items:center;gap:4px;padding:0 10px;font-size:12px;font-weight:600;display:inline-flex}.species-atlas-module__NExrma__indexTriggerOpen{border-color:var(--atlas-blue);color:var(--atlas-blue);background:var(--a-active)}.species-atlas-module__NExrma__indexTrigger:focus-visible{outline:2px solid var(--atlas-blue);outline-offset:2px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-status-note{margin:-4px 0 0;font-size:12px;line-height:1.7}.species-atlas-module__NExrma__resultsToolbar{clip:rect(0 0 0 0);width:1px;height:1px;position:absolute;overflow:hidden}.species-atlas-module__NExrma__sortNote,.species-atlas-module__NExrma__layoutSwitch{display:none}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-results{gap:4px;margin-top:16px!important}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-group{content-visibility:visible;contain-intrinsic-size:none}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-results-main{--tw-space-y-reverse:0}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-letter-group{scroll-margin-top:12px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-letter-heading{border:0;justify-content:space-between;align-items:baseline;padding:0 2px 10px;display:flex}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-letter-heading h2{color:var(--a-text);font-size:20px;font-weight:800;font-family:var(--font-sans,system-ui), sans-serif}.species-atlas-module__NExrma__letterCount{color:var(--atlas-blue);font-size:13px;font-weight:500}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-grid{grid-template-columns:repeat(2,minmax(0,1fr));align-items:start;gap:12px;margin:-6px -14px -26px;padding:6px 14px 26px;display:grid}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-grid>li{min-width:0}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-tile{background:var(--a-surface);height:auto;box-shadow:var(--atlas-card-shadow);border:0;border-radius:14px;flex-direction:column;display:flex;overflow:hidden}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-tile-media{aspect-ratio:4/3;background:var(--a-media);border-radius:0;position:relative}.species-atlas-module__NExrma__tileInfo{flex-direction:column;flex:none;align-items:flex-start;gap:2px;min-width:0;padding:8px 10px 10px;display:flex}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-tile-name{min-height:0;color:var(--a-text);padding:0;font-size:15px;font-weight:700;line-height:1.4;display:block}.species-atlas-module__NExrma__scientificName{text-overflow:ellipsis;white-space:nowrap;max-width:100%;color:var(--a-muted);font-size:11px;line-height:1.5;display:block;overflow:hidden}.species-atlas-module__NExrma__taxonTags{flex-wrap:wrap;gap:6px;max-width:100%;max-height:22px;margin-top:3px;display:flex;overflow:hidden}.species-atlas-module__NExrma__taxonGroup{text-overflow:ellipsis;white-space:nowrap;background:var(--a-tag);max-width:100%;color:var(--a-muted-strong);border-radius:999px;padding:1px 9px;font-size:11px;line-height:20px;display:inline-block;overflow:hidden}.species-atlas-module__NExrma__badge{color:#fff;background:#1677ff;border-radius:999px;align-items:center;gap:2px;padding:3px 7px;font-size:10px;font-weight:600;line-height:1.2;display:inline-flex;position:absolute;top:8px;left:8px}.species-atlas-module__NExrma__observedBadge{background:#1677ff}.species-atlas-module__NExrma__placeholder{height:100%;color:var(--a-muted);flex-direction:column;justify-content:center;align-items:center;gap:6px;font-size:11px;display:flex}.species-atlas-module__NExrma__atlas[data-layout=list] .nature-atlas-grid{grid-template-columns:repeat(2,minmax(0,1fr))}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-index{width:20px;max-height:calc(100dvh - 180px - env(safe-area-inset-bottom));scrollbar-width:none;opacity:.85;gap:0;padding-top:0;position:sticky;top:72px;overflow-y:auto}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-index-link{width:20px;height:18px;color:var(--a-muted);border-radius:6px;flex-shrink:0;font-size:10px;font-weight:500}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-index-link-disabled{color:var(--a-disabled)}.species-atlas-module__NExrma__indexActive{background:var(--a-active);color:var(--atlas-blue)!important;font-weight:800!important}.species-atlas-module__NExrma__indexCollapse{width:20px;height:20px;color:var(--a-muted);border-radius:6px;place-items:center;margin-bottom:2px;display:grid}.species-atlas-module__NExrma__indexCollapse:focus-visible{outline:2px solid var(--atlas-blue);outline-offset:2px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-empty-all{margin-top:12px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-index.species-atlas-module__NExrma__indexPanel{z-index:30;background:var(--a-panel);opacity:1;border-radius:15px;align-items:center;width:30px;max-height:calc(100dvh - 160px);padding:6px 0;position:fixed;top:50%;right:8px;transform:translateY(-50%);box-shadow:0 6px 20px #1f386329}.species-atlas-module__NExrma__photoCredit{text-align:center;color:var(--a-muted);margin:28px 0 0;font-size:10px;line-height:1.6}.species-atlas-module__NExrma__photoCredit a:hover{color:var(--a-muted-strong);text-decoration:underline}@media (max-width:767px){.species-atlas-module__NExrma__atlas{padding-inline:20px}}@media (min-width:768px){.species-atlas-module__NExrma__hero{margin-inline:0;border-radius:20px;min-height:380px;margin-top:4px}.species-atlas-module__NExrma__heroImage{object-position:right 30%}.species-atlas-module__NExrma__heroNav{display:none}.species-atlas-module__NExrma__heroContent{max-width:55%;padding:64px 48px 72px}.species-atlas-module__NExrma__kicker{font-size:15px}.species-atlas-module__NExrma__heroContent h1{white-space:normal;font-size:44px}.species-atlas-module__NExrma__heroIntro{font-size:16px}.species-atlas-module__NExrma__heroStats{gap:40px;margin-top:32px}.species-atlas-module__NExrma__heroStats dd{font-size:30px}.species-atlas-module__NExrma__hero{min-height:470px}.species-atlas-module__NExrma__heroContent{padding-top:110px}.species-atlas-module__NExrma__heroStats dt{font-size:13px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-toolbar{gap:18px;margin:-64px 40px 0}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-search-form{border-radius:14px;min-height:52px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-search-form button[type=submit]{height:40px;padding-inline:20px;font-size:14px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-topic-tabs.species-atlas-module__NExrma__categoryCards{grid-template-columns:repeat(4,140px);gap:16px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-topic-tab.species-atlas-module__NExrma__categoryCard.species-atlas-module__NExrma__categoryCard>svg.species-atlas-module__NExrma__categoryIcon{width:40px;height:40px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-topic-tab.species-atlas-module__NExrma__categoryCard{min-height:92px}.species-atlas-module__NExrma__heroContent{padding-bottom:110px}.species-atlas-module__NExrma__categoryLabel{font-size:15px}.species-atlas-module__NExrma__categoryCount{font-size:12px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-status-button{min-height:40px;padding-inline:22px;font-size:14px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-results{margin-top:28px!important}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-grid{grid-template-columns:repeat(auto-fill,minmax(170px,1fr));gap:18px}.species-atlas-module__NExrma__atlas[data-layout=list] .nature-atlas-grid{grid-template-columns:repeat(auto-fill,minmax(200px,1fr))}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-tile-name{font-size:16px}.species-atlas-module__NExrma__tileInfo{padding:10px 14px 12px}.species-atlas-module__NExrma__scientificName{font-size:12px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-letter-heading h2{font-size:24px}.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-index{top:88px}.species-atlas-module__NExrma__heroStats>div{padding:0 28px}}@media (min-width:1280px){.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-grid{grid-template-columns:repeat(auto-fill,minmax(190px,1fr))}}@media (prefers-reduced-motion:reduce){:is(.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-tile,.species-atlas-module__NExrma__atlas .nature-atlas-index-link){transition:none}}
.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance{--atlas-info-size:5.4rem}@media (min-width:768px){.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance{--atlas-info-size:5.9rem}}.species-atlas-performance-module__PE4UtW__tileCell{min-width:0}.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance .nature-atlas-tile{height:auto}.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance .nature-atlas-tile>span:last-child{box-sizing:border-box;block-size:var(--atlas-info-size);flex:none}.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance .nature-atlas-tile-name{-webkit-line-clamp:1;-webkit-box-orient:vertical;max-width:100%;display:-webkit-box;overflow:hidden}@supports (content-visibility:auto) and (width:1cqw){.species-atlas-performance-module__PE4UtW__tileCell{container-type:inline-size}.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance .nature-atlas-tile{content-visibility:auto;contain-intrinsic-block-size:calc((100cqw - 2px) * .75 + var(--atlas-info-size))}.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance .nature-atlas-grid[data-singleton=true] .nature-atlas-tile{contain-intrinsic-block-size:var(--atlas-info-size)}.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance[data-layout=list] .nature-atlas-tile{contain-intrinsic-block-size:var(--atlas-info-size)}}@supports (content-visibility:auto){.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance [data-atlas-measured=true] .nature-atlas-grid{content-visibility:auto;contain-intrinsic-block-size:calc(var(--atlas-rows-grid) * (var(--atlas-grid-media-size) + var(--atlas-info-size) + 2px) + (var(--atlas-rows-grid) - 1) * var(--atlas-grid-gap))}.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance[data-layout=list] [data-atlas-measured=true] .nature-atlas-grid{contain-intrinsic-block-size:calc(var(--atlas-rows-list) * (var(--atlas-info-size) + 2px) + (var(--atlas-rows-list) - 1) * var(--atlas-grid-gap))}.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance [data-atlas-measured=true] .nature-atlas-grid[data-singleton=true]{contain-intrinsic-block-size:calc(var(--atlas-info-size) + 2px)}.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance.species-atlas-performance-module__PE4UtW__performance [data-atlas-measured=true] .nature-atlas-grid .nature-atlas-tile{content-visibility:visible;contain-intrinsic-block-size:none}}
